3 juni 2011….en dag die we nooit zullen vergeten…

3 Juni is voor Arnoud en mij een dag die we nooit zullen vergeten. Vandaag 4 jaar geleden kwamen we erachter dat onze Josh zo ziek was. Ons zorgeloze wereldje stortte in een paar tellen compleet in. Al vier jaar lang zijn we als gezin aan het overleven. Al vier jaar lang ondergaat onze lieve Josh de ene operatie na de andere, chemo’s met alle gevolgen van dien. We weten niet hoe lang we nog in deze rollercoaster zitten. Wat kijken we uit na het moment dat onze rollercoaster stopt, dat we uit kunnen stappen en ons leventje enigszins stabiel zal zijn. Wanneer komt die dag…komt die überhaupt wel ooit. Gedachten die ons benauwen…die ons behoorlijk angstig kunnen maken.

Leven met de dag….dat hebben we de afgelopen vier jaar wel geleerd. Genieten van alle kleine dingen die ons worden gegeven. Bomen die weer prachtig groen zijn, de zomer die eraan komt…’gewoon’ als gezin thuis zijn. Echt….geniet van al het moois wat op je pad komt. Zeker in deze drukke maatschappij. Het is zo belangrijk dat we deze momenten hebben, en vooral dat we ze ook zien. Het hoeven geen spectaculaire momenten te zijn, maar zoek het vooral in het kleine. Neem de tijd voor je gezin en familie. Het maakt je leven zoveel rijker 🙂

Met Joshua gaat het wat wisselend. De afgelopen dagen is hij weer behoorlijk moe. Waar dit vandaan komt weten we niet goed. Misschien heeft het te maken met zijn lage HB. Maar eigenlijk zou deze na het infuus dat hij in het ziekenhuis heeft gehad wel moeten gaan stijgen. Maar we wachten het maar weer af. 12 juni heb ik de uitslag van het bloedonderzoek. Ik hoop zo dat er iets uit zal komen dat behandelbaar is. Zodra ik hier informatie over heb, zal ik dit delen met jullie.

Ik vind het echt zo bijzonder dat er zoveel mensen meelezen met onze weblog. Ik krijg elke dag wel berichtjes binnen van mensen die ons mailtje lezen. Dat doet ons enorm goed! Zoveel mensen die meeleven en meebidden. Bedankt daarvoor.

Ik wens iedereen verder mooie dagen toe…het weer wordt fantastisch. En mocht je zaterdagavond niks te doen hebben…We zijn met een groep vrienden een mooi Event aan het neerzetten in de bioscoop CineMec in Ede. Kaartjes voor dit Event kosten €20,= waarvan een groot deel gaat naar de stichting STOPhersentumoren.nl. Dus…mocht je willen komen dan kan je hieronder je kaartje bestellen.

http://cinemec.nl/tickets/event/benefiets-event-ventoux/25130/

Liefs, Eunice

Een reactie op “3 juni 2011….en dag die we nooit zullen vergeten…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s