1 juni…..2017

15 mei moest ik met Joshua in het Radboud zijn, want er waren veel kiezen die slecht waren door de chemo en alle medicijnen. Ik zag er erg tegenop, maar het moest gebeuren voordat de operatie aan de tumor gepland kon worden. Het was nog een heel gepuzzel om OK ruimte te regelen voor deze ingreep, maar gelukkig was dit snel rond en werkte iedereen mee. Het duurde in totaal 2 uur, en die arme Josh was 7 kiezen armer. Gelukkig heeft hij er weinig last van gehad en vroeg hij vlak nadat hij bijgekomen was om een appeltje…:-). Na een paar dagen kon hij alweer redelijk goed eten, en nu eet hij eigenlijk alles weer. Ze hebben de plekken waar de kiezen zaten netjes gehecht, daarom was alles zo snel genezen. IMG_0327

Ik hoorde deze dag ook dat het zo goed als vast stond dat Joshua 1 juni geopereerd wordt. Dit is aanstaande donderdag. Heel spannend allemaal weer. Het wordt een operatie van 6 tot 8 uur. En Joshua is gelijk om 8 uur aan de beurt. We zijn blij dat er een behandeling is waar we achter kunnen staan, maar aan de andere kant voelen we nu wel de spanning. Ook voor Nathan en Noelle is het weer erg heftig. Voor hoe lang zal ik van huis weg zijn. Nathan vindt het verschrikkelijk om thuis te komen van school zonder dat ik er ben. En dat snap ik ook. Want als je thuis komt van school, dan is het fijn als je moeder er is. Het is een heel geregel om te zorgen dat deze twee lieverds een goed onderkomen hebben. Gelukkig worden ze opgevangen door allemaal lieve mensen om ons heen. En kunnen ze gewoon naar school en bij vrienden spelen.

Na de operatie zal Joshua eerst naar de IC gaan en vanuit daar weer naar Medium Care. hopelijk gaat dit snel. We weten welke grote risico’s ook deze operatie weer met zich mee brengt. Daarom hopen en bidden we dat de operatie goed mag gaan en Joshua snel mag herstellen. IMG_0341

Ik probeer donderdagavond jullie een update te geven over hoe het is gegaan. Als dit donderdagavond niet lukt, d
an wordt het vrijdag.

Het is zo bizar dat de dag na de operatie het alweer 6 jaar geleden is dat onze dappere jongen opgenomen werd. Toen nog maar 7 maanden en zo ziek. Zoveel moeten inleveren en ondanks dat stralen en blij zijn zoals een kind moet zijn. Dat ontroerd mij….hij kan zo genieten van het kleine! Daar kunnen wij wat van leren. Als ik dan die lieve oogjes zie op de foto hierboven….dan snap ik niet dan die mooie oogjes niet kunnen zien. Maar onze lieve Josh kijkt met zijn hartje…en dat zouden wij mensen ook meer moeten doen. Wanneer wij uit de rollercoaster stappen waar we al 6 jaar in zitten weten we niet. Niemand geeft ons ook een indicatie. We hopen zo op een medicijn dat effect mag hebben. Daarom zijn we fanatieker dan ooit om geld in te zamelen voor onderzoek. Het mag en kan toch niet zo zijn dat er geen doorbraak komt.

Daarom houden wij op 8 juli een prachtig BBQ-event in Lunteren. De opbrengst hiervan gaat naar hersentumor-onderzoek. Dus mocht je deze dag nog niks hebben. Kom dan en geniet! de Flyer zal ik hieronder plaatsen. De 1e flyer is voor de avond ( De VIP’s) en de 2e voor de middag (familie-feest).

Liefs, Eunice

BBQ Event flyer definitief2

BBQ Event flyer definitief.jpg

 

6 reacties op ‘1 juni…..2017

  1. Joke en Frans Roelofsen schreef:

    Tante Joke en Oom Frans leven met jullie mee: We leggen Joshua in Gods Handen en bidden dat Hij de handen van het chirurgisch team zal besturen. Liefs voor allen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s