3e OK in korte tijd……

Ha allemaal, terwijl ik dit schrijf ligt onze lieve Joshua weer op OK. De afgelopen dagen was zijn natrium weer hoog en liet Josh hetzelfde patroon zien als afgelopen week. Bij ar en mij gingen weer alle alarmbellen rinkelen. Gister werd het team van neurologen en chirurgen weer ingeschakeld. Zijn natrium kregen we niet goed naar beneden, daarom is er gisteravond een katheter geplaatst. Zo kunnen we goed zien wanneer Joshua teveel gaat plassen en wanneer hij zijn medicijnen nodig heeft. Ik ging om half 12 weer naar het Ronald mcd Huis, maar werd om 02:15 uit bed gebeld dat Joshua niet goed meer reageerde. Zijn hartslag was erg laag. Ik ben snel naar het ziekenhuis gegaan en zijn drain is weer aangeprikt. Zijn druk was opnieuw boven de 50 (net als de vorige keer) Ze hebben weer hersenvocht laten aflopen en hierdoor kwam Joshua weer wat bij. Hij werd gelijk op de OK lijst van de ochtend gezet voor een nieuwe drain. Ik ben toen weer naar mijn bed gegaan, maar werd er om kw over 6 weer uitgebeld. Joshua ging weer hard achteruit en dokter van Lindert zou hem binnen een half uur opereren. Ik heb me weer in de kleren gehesen en ben snel naar het ziekenhuis gegaan. Josh was niet meer aanspreekbaar, zijn hartslag zat tussen de 45 en 55. Op OK begon hij te spugen door de hoge druk, dus het in narcose brengen ging heel snel om te voorkomen dat er braaksel in zijn longen zou komen. Nu is het afwachten en hoop ik dat hij snel weer mag opknappen. Het probleem van de verstopte drain komt door de vele eiwitten in het hersenvocht. Dit komt bij de tumor vandaan en moet vanzelf opgeruimd worden door het lichaam….maar hoe lang dit zal duren….dat weet niemand. We weten dus ook niet of dit de laatste drain-operatie zal zijn….

liefs, Eunice

5 reacties op ‘3e OK in korte tijd……

  1. Lieve ouders van Joshua,
    Via een handlettering / kaartengroep op Facebook zag ik jullie bericht voorbij komen. Ik heb zelf als kind en hersentumor gehad en heb deze God zij Dank overleefd. Ik zou het fijn vinden om in contact te komen met jullie omdat ik eigenlijk hoop misschien iets te kunnen betekenen in jullie medische zoektocht. Wij zijn uiteindelijk in Amerika terechtgekomen omdat ik in Nederland eigenlijk niet goed geholpen kon worden (ware het dat de eerste arts dat wél erg graag wilde proberen).
    Mvg,
    Arianne Petit

    Like

  2. Hallo allemaal,

    Wat een wisselend berichten waren dat… Zijn erg benieuwd hoe het nu met Joshua en jullie gaat! Hopelijk betekent een tijd geen nieuw bericht, niet nog méér slecht bericht?! Bidden voor jullie!

    Like

Plaats een reactie