Weer in het Radboud UMC

Afgelopen maandag ging het niet zo lekker met Joshua. Hij sliep erg veel en voelde zich na de laatste chemo van vorige week vrijdag niet echt lekker. Hij sliep alleen maar, en voelde zich echt ongemakkelijk. Eten deed hij ook heel slecht. Daarom werd er in overleg met de dieetiste sondevoeding gestart. Die eerste eer sondevoeding na twee jaar is dan toch wel een beetje een emotioneel moment hoor. Want wat kon ons mannetje lekker genieten van al het eten. Nu wil hij eigenlijk nog maar heel weinig eten. Dit komt echt door de chemo. Doordat het niet zo lekker ging met Joshua, zijn we ’s avonds toch nog naar het Radboud UMC gegaan. Hij werd opgenomen omdat zijn ontstekingswaarde aan het stijgen waren. Gelukkig waren we er op voorbereid en had ik alle spullen aan meegenomen. Dinsdag’s ging het eigenlijk al wel weer wat beter met Joshua. En toen ik hoorde dat woensdag zijn ontstekingswaarde aan het dalen waren, heb ik in overleg met de arts Joshua meegenomen naar huis. Maar helaas ging het donderdagmiddag weer minder goed met Joshua. Hij heeft donderdag op vrijdagnacht veel pijn gehad terwijl hij sliep. Hij zei steeds ‘mama, heb zo’n pijn’ maar hij kon niet echt aanwijzen waar het zat. Ik heb die nacht geen oog dicht gedaan. Een gaat van alles door je hoofd. Daarom heb ik vrijdagmorgen mijn spullen weer gepakt en ben ik naar het Radboud gereden. Onderweg heb ik gebeld dat ik eraan kwam. Na bloedafname bleek dat Joshua’s afweer heel laag was (door de chemo) en dat zijn ontstekingswaarde weer aan het stijgen waren. Hij sliep ook constant en was heel prikkelbaar als artsen aan hem zaten. Daarom werd er besloten Joshua weer op te nemen. Er is weer van alles afgenomen bij hem om maar een oorzaak te vinden van dit alles. Gister een Thorax foto van zijn longen, bloedkweken, urinekweek en er is hersenvocht afgenomen. Vanmorgen zagen ze wel dat de ontstekingswaarde weer wat aan het stijgen waren. Dus ik hoop dat er iets uit deze kweken zal komen.  Verder zijn we gestart met 2 antibiotica’s om toch te kijken of dit iets zal aan doen.

En dan is vandaag onze lieve Nathan jarig. 12 jaar is onze mooie man geworden. Oh, oh wat keek hij verdrietig toen hij hoorde dat Joshua waarschijnlijk weer opgenomen zou worden. Hij houdt zo van feestjes en gezelligheid. Gelukkig kon zijn kinderfeestje wel gewoon doorgaan. Arnoud is vanmorgen met Nathan vertrokken naar Barneveld, en hij gaat samen met Kristian ( onze steun en toeverlaat in nood ❤ ) zwemmen met een stel stoere jongens. Aan het einde van de middag hoopt Ar met Nathan weer richting Nijmegen te komen. En vanavond gaan we gezellig uit-eten met de kids en mijn lieve zussie en zwager om toch een beetje in de feeststemming te komen! Ik had gister lekkere broodjes gekocht, dus vanmorgen hebben we heerlijk met elkaar ontbeten, de slaapkamer had ik gisteravond versierd met slingers en ballonnen en toen we vanmorgen op Joshua’s kamertje kwamen was deze ook helemaal versierd. Super leuk!! Hopelijk voelt onze lieve Nathan zich dan toch een beetje jarig 🙂

Ik heb vandaag een dagje met Noelle. Heerlijk om mijn tuttebelletje om me heen te hebben. We zijn net bij Joshua geweest en hebben alweer even gewandeld met hem. Het ziekenhuis is zo mooi versierd met kerstbomenIMG_1414 en kerstballen, dat je toch een beetje in de kerstsfeer komt. Door de paracetamol voelt hij zich gelukkig wel wat beter. Nu is hij weer erg moe en gaat hij lekker even slapen, en ik ga met Noelle een hapje eten ( ze is namelijk helemaal weg van de soep uit het restaurant 😉

Nou lieve mensen, bedankt voor alle medeleven van iedereen. Het ontroerd me altijd weer hoeveel mensen er met ons meeleven. Bedankt daarvoor!

We willen iedereen mooie en gezegende feestdagen toewensen en een fijn 2016. Liefs, Arnoud, Eunice, Nathan, Noelle en Joshua

Een reactie op “Weer in het Radboud UMC

  1. tante Joke en oom Frans schreef:

    Lieve allemaal, wij blijven voor jullie bidden en leven mee..
    We wensen voor jullie dat de zorgen rond Joshua wat minder heftig zijn en je met elkaar en de familie toch goede Kerstdagen mogen beleven Veel wijsheid en leiding toegebeden voor de toekomst. Liefs, tante Joke en Oom Frans.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s