Een positieve uitslag

Lieve mensen,

Eindelijke eens een positieve uitslag! We werden vorige week vrijdag gebeld met het mooie bericht dat de tumor stabiel is gebleven. Wat waren we blij met dit bericht. Vooral, omdat we niet goed wisten of de chemo zijn werk wel zou doen, en omdat Josh zoveel ziek is de laatste tijd. Maar gelukkig was dit niet de oorzaak. We waren echt zo dankbaar voor dit bericht. We hebben al zoveel tegenslag gehad de laatste tijd, dat dit bericht echt meer dan welkom was. We weten nu waar we het voor doen. Gaan met het feit om dat het hem een aantal dagen ziek maakt. En we hopen en bidden dat over 3 maanden de tumor iets geslonken is.

Joshua heeft nu twee weken geen chemo kunnen krijgen, omdat zijn witte bloedcellen (afweer) heel laag was. Hierdoor was hij vorige week ook zien en had hij buikgriep. Hij is dan heel snel vastbaar voor virussen. Volgende week vrijdag zal hij weer de chemo krijgen. We blijven op de 75% zitten qua chemo, want 100% redt hij niet. Dan dalen zijn bloedcellen te snel en duurt het te lang voordat hij weer opgeknapt is.

Verder doet Joshua het goed. Hij geniet van school, en je merkt duidelijk dat hij veel meer energie heeft en weer lekker eet! Dan zie je wel weer wat de chemo voor een ellende allemaal aanricht.

Plannen blijven we als gezin lekker maken. Van de zomer hopen we naar onze vrienden in Noorwegen te gaan. Heerlijk twee weken weg en genieten van de mooie natuur en lieve mensen. Ook hopen we in juni een week naar Villa Pardoes te gaan in Kaatsheuvel bij de Efteling. Hier gaan we samen met Chris en Esther en hun kinderen heen. Een week verwend worden, zo vaak naar de Efteling als je maar wil en gewoon genieten van ons gezin. We kijken uit naar deze mooie momenten.

Dit was het even voor nu. Liefs, Eunice

IMG_2196Op deze foto zitten we te wachten totdat Josh naar de mri mocht. We hebben ons heerlijk vermaakt met het gooien van propjes 🙂

2 reacties op ‘Een positieve uitslag

  1. Inge schreef:

    Wat fijn om te horen! Een lichtpuntje is zo belangrijk om het vol te houden!
    Ik volg nog altijd de blog van Joshua, veel sterkte allemaal, ik blijf voor jullie bidden!

    En eeh.. supergaaf Noorwegen!! 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s