Een onverwachte opname…..

Donderdag 21 mei

Lieve allemaal

Sinds vannacht is Joshua weer opgenomen in het Radboud UMC. Vanaf maandag ging het niet echt lekker met hem. Hij is  dinsdagavond  gaan slapen en hij slaapt  nu eigenlijk nog steeds. Soms heeft hij een helder moment en lijkt er niks aan de hand. Vannacht heeft Joshua een spoed mri gehad. En vandaag een uitgebreide. Hier kwam verder gelukkig niks bijzonders uit. Ook is zijn Drain aangeprikt om te kijken of de druk in zijn hoofdje goed was. Dit was gelukkig het geval. Verder hebben ze hersenvocht afgenomen om op kweek te zetten. In de eerste kweek waren geen gekke dingen te zien. Er staan nu nog twee kweken van het hersenvocht. De uitslag hiervan zal langer duren. Joshua heeft duidelijk last van zijn hoofdje. Benoemd dit ook dat hij auw hoofd heeft. Zodra hij overeind gezet wordt doet dit hem zeer.

Er zijn ondertussen ook verschillende bloedkweken afgenomen, het blijkt dat joshua’s HB er laag is, zijn witte bloedlichaampjes zijn aan het dalen en zijn ijzergehalte is extreem laag. Een verklaring hiervoor hebben ze niet. Het lijkt wel of zijn lichaam dit afbreekt ofzo. het is allemaal zo ingewikkeld. Ik snap er zelf echt niks van. Heb ook geen idee wat de oorzaak van dit alles is. Het lastige van alles is, is dat de artsen ook geen idee hebben van Joshua onder de leden heeft.  Verder zien ze wel dat zijn ontstekingswaarde aan het stijgen zijn. Wat kan duiden op een infectie. Zijn temperatuur loopt nu ook op.

Er zijn veel artsen betrokken bij Joshua en Ze hebben Joshua vanmiddag nog uitgebreid besproken. Morgen zullen ze weer verder gaan met de onderzoeken. Al met al best zorgelijk.

Liefs Eunice

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s