Het blijft een groot raadsel….

Onze lieve Joshua houdt het allemaal erg spannend. Tot gister wisten de artsen nog steeds niet wat er met hem aan de hand is. Zijn bloedwaardes zijn alleen maar meer aan het zakken. Gisteren hebben we een fijn gesprek gehad met onze oncoloog. Dat heeft ons echt geholpen. Vooral ook over de toekomst van Joshua gesproken. Gistermiddag is er weer bloed afgenomen. Aan het einde van de middag kreeg ik de uitslag hiervan. Joshua’s HB is nog verder gezakt naar 4.4 terwijl dit boven de 7.5 moet zijn. Verder zijn zijn witte bloedcellen nog verder gezakt waardoor zijn afweer heel laag is. Mensen die verkouden oid zijn mogen dan ook niet bij Joshua komen. Hij ligt in contactisolatie. Zijn ijzer blijft ook erg laag. Het wordt afgebroken maar waardoor weten ze niet. Daarom zijn ze gister begonnen met ferro (ijzer preparaat) om te kijken of zijn lichaam dit wel kan opnemen. Hier zouden we over een paar dagen al verandering in moeten zien. Het bizarre is dat Joshua alle kenmerken heeft van een kindje dat chemo krijgt. Alleen krijgt hij dit helemaal niet. Ook komen er kale plekken op zijn hoofdje. Dit is ook een oorzaak van een ijzer tekort. Het is ook alleen het ijzer wat te laag is want de rest van zijn vitamines daar zit hij prima in. Zoals B12 en foliumzuur.

Gisteravond heb ik Nathan weer opgehaald bij zijn vriendje. Die was daar een nachtje geweest, omdat hij het niet zo heel erg leuk vind hier in Nijmegen 🙂 Ook wel begrijpelijk na vier jaar……Maar nu zijn weer weer heerlijk compleet. Dat voelt fijn!

Vandaag was hij erg verdrietig. Achteraf kwam dit doordat zijn natrium veel te hoog was. Hij voelde zich erg vervelend. Vannacht zijn we ook uit bed gebeld omdat hij maar niet wilde slapen en alleen maar om papa en mama riep. Arnoud is toen om half 3 nog naar de afdeling gegaan. Achteraf kwam dit omdat hij zich dus niet prettig voelde. Vanmorgen was hij ook heel prikkelbaar….nu we dus de uitslagen van zijn natrium kregen, was dit ook wel te verklaren. Vandaag is er weer bloed afgenomen, alleen wordt dit nu uitgebreider onderzocht, daarom hebben we hier nog geen uitslag van. Zodra we iets weten laat ik het jullie weten.

We krijgen zo bezoek van Kris en Jeanine, die komen gezellig gourmetten bij ons. Je moet er toch wat van maken zo met elkaar he!

Liefs, Eunice

Liefs Eunice

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s