Mri-Scan…..

Het is alweer ruim twee maanden geleden dat ik een stukje op de blog heb geschreven. Weer hoogste tijd om jullie een beetje bij te praten. Momenteel zit ik in het ziekenhuis, en ben ik aan het wachten totdat Joshua klaar is met de MRI-scan. We moesten al heel vroeg in het ziekenhuis zijn, zodat Josh als eerste aan de beurt was. Dan hoefde hij niet al te lang nuchter te zijn. We waren dus al om zeven uur op de dagbehandeling. Om acht uur was hij aan de beurt. Hij weet precies wat er allemaal gaat gebeuren. Elk geluidje en handeling kent hij ondertussen. Gelukkig had Josh niet veel last van het feit dat hij nuchter moest zijn. En viel hij heel rustig in slaap. De kinder-anasthesist en de verpleegkundige kennen we ondertussen ook heel goed,  dus dan is het wel wat ‘makkelijker’ om hem achter te laten. De scan duurt 1,5 uur en daarna gaan ze nog even de opening van zijn mickey-button dichtmaken. Dan naar de verkoever kamer en dan hopelijk heel snel weer naar huis. Hopelijk krijgen we snel de uitslag.

Met Joshua zelf gaat het gelukkig goed. Hij heeft geen rare incidenten meer gehad de afgelopen maanden. We scheuren wel elke vrijdag naar Nijmegen voor de chemo. Op dinsdag en woensdagmorgen gaat hij naar school en op donderdag ook, maar dan tot half 3. Joshua zwemt op donderdag met zijn klasje. Dit vindt hij erg leuk om te doen. Vaak dommelt hij dan lekker in het warme water. Hij verteld vaak hele verhalen wat hij op school heeft gedaan als ik hem weer ophaal. Heerlijk om dat gekwebbel aan te horen. Arnoud brengt elke ochtend Joshua naar school, zodat ik thuis kan zijn om Nathan en Noelle naar school te werken. Op maandag heeft Joshua altijd Fysio en oedeemtherapie aan huis. Dus de hele week zit aardig vol. De zorg voor Joshua is behoorlijk intensief, maar samen met mijn lieve Arnoud komt het goed.

Morgen hopen we een paar dagen naar Zeeland te gaan. We hebben via Make a Wish een wellness-huisje gekregen aan zee. Dus dat wordt heerlijk genieten met elkaar. Voor alles is gezorgd. Zelf een hoog-laag bed is geregeld, zodat Joshua lekker kan slapen. We worden behoorlijk in de watten gelegd. Echt gaaf wat deze stichting voor zieke kindjes doet. We hopen dinsdag weer thuis te komen en vertrekken dat vrijdags weer naar Noordwijk. Hier hopen we een week te zitten in een prachtig huisje wat we vorig jaar aangeboden hebben gekregen. Toevallig valt dit in dezelfde week, maar dat maakt voor ons niet uit. Wij houden van de zee en van wandelen, dus dat komt helemaal goed.

Ik hoop dat we morgen de 1e uitslag van de scan krijgen. Zodra deze bekend is, zal ik het jullie laten weten.

Liefs, Eunice

17834224_1324533740965479_4310352645393183217_o

Een reactie op “Mri-Scan…..

 1. Romy schreef:

  Wat fijn om te horen dat het goed met Joshua gaat en ook voor jullie er even samen lekker uit!
  Elke dag bidden wij met Gideon slapen gaan voor jullie sterke vent!
  Fijn om weer wat te lezen hoe het gaat met jullie. Bedankt daarvoor!
  Een heel gezegend paasweekeind gewenst.

  Liefs van Benjamin, Romy & Gideon

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s