Korte update….

Ha lieve mensen,

even snel een korte update over ons lieve mannetje. Zoals ik gister al schreef gaat het niet zo goed met hem. Sinds vanmorgen was hij niet meer aanspreekbaar en was zijn hartslag extreem laag. Ik wist vrijwel zeker dat het zijn drain was die verstopt zat. Door de operatie komen er stolseltjes en luchtbelletjes in het hersenvocht. Dit kan ervoor zorgen dat het draintraject verstopt raakt. Vanmorgen hebben we met spoed een scan gemaakt. Hier zagen de neurochirurgen geen verschil op. Daarna toch maar zijn drain aanprikt, want bij Joshua duurt het altijd heel lang voordat zijn hersenkamers groter worden van het hersenvocht. Toen ze het reservoir aanprikte van de drain, vloog het hersenvocht aan de bovenkant van het systeem eruit. Zijn druk was dus extreem hoog. Het houdt in dat je dus hersenvocht aanmaakt, maar dit kan niet afgevoerd worden. Waardoor er een verschrikkelijke druk op je hersenen en hersenstam komt doordat de hersenkamers groter worden van het hersenvocht. Ze hebben hersenvocht laten aflopen om de druk er voor nu een beetje af te halen. Alleen knapt hij hier niet van op. Hij blijft suffig en alleen maar slapen.
Net is er een thorax foto gemaakt van het draintraject. Dit loopt van de bovenkant van Joshua’s hoofd tot zijn buik. Op deze manier kunnen ze zien waar de drain verstopt zit. Nu is het wachten totdat Joshua naar OK kan. 

Al met al super spannend. Ik hoop en bid dat hij snel geholpen kan worden. Het is zo erg om hem pijn te zien lijden…..

Zodra ik iets meer weet probeer ik jullie op de hoogte te houden. Liefs, Eunice

2 reacties op ‘Korte update….

  1. joppe schreef:

    Lieve mensen, veel denk ik aan jullie lieve Joshua en aan jullie als ouders, broer en zus. Heel, heel veel kracht en wijsheid, liefde 💗 toegewenst!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s