Uitslag MRI

Vanavond werden we gebeld door onze oncoloog over de uitslag van de scan. Toen ik het bekende nummer zag staan ging mijn hart nog harder tekeer. Dan heb je pas door hoe je in spanning zit…..

Joshua is uitgebreid besproken tijdens het MDO overleg. Hierin werd verteld dat de tumor op sommige plekken wat is afgenomen, maar op sommige plekken ook weer is toegenomen. De uitzaaiingen lijken wel wat kleiner te zijn. De oncoloog was opzich wel blij met dit resultaat, maar bij Arnoud en mij bleef het zinnetje ‘dat het op sommige plekken weer was toegenomen’ toch door ons hoofd gaan. Alweer zo lang aan de chemo….en dan toch minder resultaat dan wij hadden gehoopt. De tumor is gewoon zo vreselijk bizar groot en onze hoop was zo dat hij een stuk kleiner zou worden. Zeker na bijna 9 maanden chemo.

IMG_3845

Tijdens het overleg is toch besloten om tot januari de chemo om de twee weken te blijven geven. Dus niet 1 x in de drie weken…

We moeten het allemaal een beetje laten bezinken en we merken dat de tranen toch best wel hoog zitten. Maar we gaan door!!! Want onze lieve dappere Josh is ons strijdertje en we genieten elke dag intens van hem ❤ Hij is tenslotte de liefste van de hele wereld….

Liefs Arnoud en Eunice

2 reacties op ‘Uitslag MRI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s