Verbetering!!

Vanavond ging Arnoud weer met Nathan en Noëlle naar huis. We hebben fijne dagen met elkaar gehad. Gister kwamen Kristian en Jeanine en hebben we gezellig samen gegourmet. Vandaag zijn we met Chris en Esther naar de Pannenkoekenboot geweest in Nijmegen. Nathan en Noëlle hebben echt genoten. En wij dan natuurlijk ook 🙂

Zaterdag zijn ze begonnen met het geven van de Ferro (ijzer preparaat) Dit krijgt hij drie keer per dag. Alleen sinds vanmorgen heeft hij erge buikpijn gekregen hiervan. Hij zei zelf ‘mama auw buikje’. Zo zielig…hij lag heel stil in bed en viel al snel in slaap. Ik zag zijn hartslag steeds omhoog gaan, en hierdoor wist ik dat hij echt pijn had. Op een gegeven moment begon hij te spugen. Dus het was wel echt duidelijk dat hij last had van de Ferro. Daarom is er in overleg met de arts besloten dat we hier mee gaan stoppen. Arnoud gaf nog aan dat Joshua vorig jaar ook zo’n last van de Ferro heeft gehad. Alleen wist ik dat niet meer. Daarom zijn we er toen ook mee gestopt. Nu moet er gezocht worden naar een andere oplossing. Het is mogelijk om het via het bloed dus iv te geven of dat ze het in een spier spuiten. Dit laatste is een pijnlijke handeling en hij zal het regelmatig nodig hebben. Dus hopelijk weten ze iets anders te bedenken.

Vandaag zijn gelukkig zijn witte bloedcellen weer gestegen. Hoe het komt dat ze zo laag waren weten de artsen niet. Het kan zo zijn dat hij toch een virus oid onder de leden heeft gehad. Dus we zijn blij dat dit weer wat stabiel is. Morgen gaan ze dus verder beleid bepalen over wat te doen met het lage HB en het ijzer-tekort.

We hopen dat Josh deze week wel weer mee naar huis mag. Want wat is het toch altijd waardeloos om zo gescheiden te leven. Gelukkig hadden we een lekker lang weekend met elkaar!

Iedereen een fijne week toegewenst! Liefs, Eunice

2 reacties op ‘Verbetering!!

  1. fam. Roelofsen schreef:

    Bij thuiskomst jullie bericht gelezen. Wel steeds weer onzeker wat te doen als er iets niet gaat zoals verwacht. We bidden dat de behandelingen voor Joshua niet al te belastend zullen zijn en er betering mag komen; dat hij ondanks alles weer blij kan zijn met jullie liefde voor hem en dat hij eetlust krijgt om weer nieuwe kracht op te doen en zijn weerstand zal versterkt worden. Hij is zo kwetsbaar. Hopelijk gauw weer naar zijn eigen plekje thuis. liefs. tante Joke en oom Frans.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s